Third defeat for Malta Under-17 side

The Malta Under-17 side lost 1-3 to hosts Finland in the third and last match of the UEFA Under-17 Championship at the Eerikkilä-Areena in Tammela on Tuesday.

Timo Stavitski put Finland ahead on the 29th and Eero Hyökyvirta doubled the score six minutes in the second half. Neil Frendo pulled one back seven minutes later. Juho Montola made it 4-1 but Omar Elouni scored a second goal for Malta on the 77th.

FINLAND Johannes Luukkanen, Tuure Mäntynen, Kristian Heinolainen (74′ Antti Ulmanen), Joona Rahikka, Juho Montola, Valtteri Vesiaho, Eero Hyökyvirta, Niklas Jokelainen (41′ Niklas Jokelainen), Timo Stavitski, Sergei Eremenko, Nikolas Saira.

MALTA Craig Abdilla, Zachary Grech, Jeremy Busuttil (71′ Owen Magro), Gary Camilleri, Kurt Shaw, Omar Elouni, Jurgen Grech, Kyle Gatt (75′ Miguel Mifsud), Gianluca Bugeja, Neil Frendo, John Neil Cutajar (36′ Jan Busuttil).

Referee: Vladimir Vnuk (SVK)